3 sjove aktiviteter i Aarhus om vinteren

Har du også svært ved at komme ud ad døren, når kulden rammer og mørket falder på? Det kan være utroligt svært at komme afsted, når det meste af dagen føles som nat, og energien ikke er på toppen. Dog skal der alligevel ske lidt engang i mellem. Så har du en fri hverdagsaften eller en weekend, hvor du ikke skal det store, så er det bare at tage én, du har kær i hånden og komme afsted. Vi har samlet nogle aktiviteter spredt ud over hele Aarhus, men hvis du er i tvivl om, hvad du skal tage dig til, så kig i avisen, hvor der ofte står nyt om, hvad der sker i Aarhus lige nu.

En tur på glat is

Aarhus Skøjtehal lukker en gang imellem dørene op til den glatte is og frysende kolde hal i Aarhus Nord. Her har store som små mulighed for at leje skøjter og give sig i kast med at glide rundt på den spejlblanke is. Det bedste ved at skøjte er, at det er for alle. Man er ikke ene om hverken at være den bedste eller den dårligste. Alle niveauer er velkomne, og det er en supersjov måde at bruge sin weekend eftermiddag på noget andet end man plejer.

Vind eller prøv igen

Når man er på en af de to brætspilscafeer i Aarhus, så er man garanteret flere timers sjov. Her bugner hylderne nemlig med både nye og gamle klassikere, som man frit kan spille for kun 35 kr. per person. Der er altid en hyggelig stemning og skruet godt op for varmen, så det er helt sikkert bare at prøve det af. Der er både spil for 2 personer og helt op til større vennegrupper, så om du tager afsted med kæresten eller fejrer en mindre fødselsdag dernede, så er alt muligt.

Tæt på sydens sol

Selvom det kan lyde helt eksotisk, så er Spanien på Europaplads ikke langt fra din klassiske svømmehal. Til gengæld har den også en luksusafdeling med dampbad, dæmpet lys og varme pools. Her kan man rigtigt hygge sig og slappe af i rolige omgivelser. Så trænger du til et glimt af lidt luksus, bør du kigge der forbi. Hvis du ikke er klar til at tage ud ad døren for at få lidt wellness, så kan du også overveje at anskaffe en massagestol til stuen i hjemmet. Læs mere om massagestole her.