Gode måder at overraske dem du elsker

Findes der noget bedre end at overraske dem, du holder allermest af, og se dem blive glade for det, du har planlagt? Næppe. For nogle gange er det bare bedre at være den, der giver gaven, frem for at være den, der modtager den. Nogle gange er de ting, man giver væk, materialistiske, men for mange kan oplevelser og samvær også være glimrende overraskelser. Her kommer nogle ideer til, hvordan du kan overraske dem, du elsker – de vil med garanti synes om det!

Tag dem i hånden og før dem ud på picnic

Tag hele familien under armen, og før dem ud på en nøje planlagt picnic i det fri. Du har sørget for maden, du har pakket tæppet og så har du fundet det perfekte sted til picniccen. Det vil være den perfekte overraskelse til familien, der har brug for tid sammen, og som har brug for bare at tilbringe en hel dag i hinandens selskab. Hvis du ikke har tid til at lave al maden selv, kan du med fordel bestille noget lækkert tapas udefra, som du kan tage med på turen. Hvis vejret er godt, bliver det helt sikkert den skønneste dag i familiens skød.

Giv en hjemmelavet wellness-oplevelse

En perfekt overraskelse til din gamle mor vil være at sætte hende i en massagestol, mens hun får skænket ind kop kaffe og får fødderne i et fodbad. Det vil med garanti få hende i dejligt humør og gøre hende glad – og så kan hun jo sidde og snakke med sine børn, mens hun sidder der og slapper af. Det vil hun helt sikkert syntes om, da hun både bliver forkælet og tilbringer en masse god tid med dem, hun holder allermest af.

Lav en overraskelsesdag fra morgen til aften

Har du en speciel person i dit liv, kan du med fordel gøre en hel dag til en overraskelsesdag. Start med at server morgenmad på sengen, hvor I kan have en dejlig hyggemorgen, mens I nyder den. Efter morgenmad kan I tage i zoologisk have, Tivoli eller en anden hyggelig park, hvor I kan gå en lang tur. Slut dagen af med lækker aftensmad på din partners yndlingsrestaurant, hvor I kigger hinanden dybt i øjnene, inden I begiver jer videre til den koncert, du har bestilt billetter til – det vil helt sikkert være en sikker vinder og gøre din kære helt vildt glad.