Børneparaply med havfruer og fantasi tema

Elsker dit barn alt ved havet? Så er denne paraply måske noget for dem. Efteråret er den tid på året, hvor det regner mest i Danmark. Det betyder, at der er mange børn som vælger at blive indenfor i stedet for at tage udenfor og lege i den friske luft. Hvis man er ordentligt klædt på, så er regnvejr ingen undskyldning for at blive hjemme.

Flot design med heste og havfruer

Når børn elsker noget, så plejer de virkelig at elske det. Så hvis dit barn er fascineret af havet, vil de garanteret elske alt, som har noget med havet at gøre. Denne flotte børneparaply viser nogle af havets mest interessante fabeldyr og mennesker, og når den blive ramt af regnen, så bliver paraplyens design endnu mere tydelig.

Når paraplyen er tør, så er farverne meget lyse på de forskellige dyr og havfruer, men det bliver ændret, når den bliver ramt af regn. Her bliver den store hest manke lyse rød, den flotte havfrue hale bliver mørkeblå, pelikanerne bliver farverige sommerfuglene får flotte farver, og den seje enhjørning få tydeligt horn i panden.

God størrelse til børn fra 3 år og op efter

Denne paraply er perfekt til børn over 3 år. Det kan se lidt sjovt ud, når et barn løber rundt på legepladsen med en paraply, som er lavet til voksne. Hvis det blæser lidt, så kan man næsten blive bange for, at ens barn blæser væk med vinden. Denne paraply måler 58,5×70 cm., hvilket giver den en god størrelse til børn. Den er altså stor nok til at dække for regnen, men ikke alt for stor i forhold til dit barn.

For enden af paraplyen er der et stort håndtag i plastik, som gør det nemt for dit barn at få godt fat om paraplyen. Ud for hver skinne i rammen er der en plastik dut, som gør paraplyen mere holdbar og mere børnesikker. Alle plastikdetaljerne på denne paraply er i en flot grønlig farve, som er en super fin kontrast til resten af paraplyens farver.

Få gratis levering med GLS på børneparaplyer

Denne paraply koster 169 kr., og du har mulighed for at få den leveret gratis med GLS. Når du bestiller og betaler for paraplyen, så kan du vælge, hvilken GLS-pakkeshop, som paraplyen skal leveres til. Der er dag-til-dag-levering, så du kan få din nye paraply hurtigst muligt.

Hvis dette havtema ikke er noget for dit barn, så er der hele 15 andre temaer at vælge mellem.