De bedste overraskelser

… er sjældent materielle ting. Derfor er det vigtigt at arrangere en overraskelse ordentlig, så det ikke falder til jorden. Det skal noget hovedpersonen skal kunne huske i mange år fremover. Det kan dog hurtigt gå galt med overraskelser, og det er derfor vigtigt, at alle implicerede kan holde tæt. Ellers er det jo ikke en overraskelse. Så tag dig god tid til at planlægge din overraskelse. Herunder har vi samlet nogle idéer til, hvilke overraskelser, der fungerer bedst.

En fest fyldt med overraskelser

Man slipper nok ikke udenom, at den klassiske fødselsdagsoverraskelse bare er supergod. Her lader alle som om, at ingen er hjemme, og så springer alle op med et ”surprise” eller ”tillykke”. Det kræver dog en masse planlægning. Først og fremmest skal hovedpersonen komme hjem på det ønskede tidspunkt, så det giver god mening af mandsopdække ham eller hende. På den måde kan I være med til at styre, hvornår personen kommer hjem. Det er desuden vigtigt at sørge for de ventende gæster. Husk mad og drikke til ventetiden, og så naturligvis rigelig med op pyntning. I sidste ende er det vigtigste at holde tæt om begivenheden, så er oplevelsen sjovest for alle.

Rejser

Der er ikke noget bedre end at modtage en rejse i gave. Det er nemlig en oplevelse, som man vi huske i mange år fremover. Det behøver ikke at være en verdensrundfart (selvom det ville være dejligt). Et mindre spaophold med massagestol eller en tur til en europæisk storby er også et kæmpe hit. Er pengene helt små? Hvad så med en lille tur ud til vandet. Det er superhyggeligt og en dejlig måde at bruge en lørdag på. Pak en picnic-kurv og gør det til jeres egen lille rejse.

Eventyr

Det er muligt at købe sig til utroligt mange forskellige eventyr. Her kan adventure oplevelser som en tur i luftballon, i kano eller ud at klatre være en sjov og anderledes oplevelse for mange. Det er også en god måde, hvorpå I begge for en god oplevelse ud af gaven. Så kan I komme tættere på hinanden ved at se hinanden i nogle nye og uvante situationer, når I for eksempel kaster jer ud i en tur i luftballon sammen. Det vigtigste er bare at tilpasse oplevelsen til personen, der skal modtage den. Hvis han eller hun ikke er glad for højder, så er det en god idé at finde noget meget tæt på jorden som en tur i kano.